.

O GALOVIĆEVOJ JESENI

Naslovna
Povijest
Nagrade
Vijesti
Kontakt
Organizatori
Forum
Prijave
Sponzori

MALI GALOVIĆ

O Malom Galoviću
Radionice 2007
Radionice 2008
VOLONTERI
PRESS
LINKOVI

NAGRADNA IGRA

2008.
Naslovna stranica Vijesti POKLONI KNJIGU

POKLONI KNJIGU
Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju 'Podravsko Sunce' djeluje od 2003. godine. Obuhvaća djelatnosti odgoja i obrazovanja djece predškolske dobi s većim poteškoćama u razvoju; odgoj i osnovno obrazovanje djece sa sniženim intelektualnim sposobnostima; odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece i mladih s autizmom i značajno sniženim intelektualnim sposobnostima (do 21. godine) te organizaciju radno proizvodnih aktivnosti za osobe sa značajno sniženim intelekutalnim sposobnostima (stariji od 21 godine). Trenutno broji 119 polaznika. Centar je moderno i suvremeno opremljen, ima sportsku dvoranu i školsku knjižnicu, a knjižnici su, uz postojeći fond, potrebne knjige primjerene korisnicima. (kontakt: COOR 'Podravsko Sunce', Hercegovačka bb, telefon knjižnice 048 – 240 - 346; više o Centru možete pročitati na www.podravsko-sunce.hr)

Knjižnica Doma za starije i nemoćne prihvaća raznovrsne naslove, a za školsku knjižnicu Centra 'Podravsko Sunce' potrebni su sljedeći:

MIFFY/ KLEMPAVKO/ JAJE/ JABUKA/ DJED I BAKA ZEČIĆ/ CIRKUS/ BARBARINA ŠKRINJA ZA ODJEĆU/ MIFFY I BEBA/ MIFFY JE ZLOČESTA/ MIFFY MALA VILA/ MIFFY NA BICIKLU/ MIFFY NA IGRALIŠTU/ MIFFY NA PLAŽI/ MIFFY NA SNIJEGU/ MIFFY PLAČE/ MIFFY SLAVI ROĐENDAN/ MIFFY U BOLNICI/ MIFFY U GOSTIMA/ MIFFY U ŠKOLI/ MIFFY U ZOOLOŠKOM VRTU/ PIKO U KUĆI/ PIKO U VRTU/ PIKO SE IGRA/ JAKOV SE BOJI MRAKA/ JAKOV MALI MAJSTOR/ JAKOV U PARKU/ JAKOV NA GRADILIŠTU/ JAKOV JE IZGUBIO NAJDRAŽU IGRAČKU/ JAKOV SE PREJEO BOMBONA/ KADA SAM TUŽAN/ KADA SE LJUTIM/ KADA SE BOJIM/ KADA SAM SRETAN/ ČARLI SE BRINE O SVOJOJ SESTRICI/ ČARLI JE BOLESTAN/ ČARLI JE IZJELICA/ ČARLI NIKOME NE DA SVOJE IGRAČKE/ TIJELO/ DOMAĆE ŽIVOTINJE/ CRVENKAPICA I VUK/ VUK I TRI PRAŠČIĆA/ ZLATOKOSA I TRI MEDVJEDIĆA/ MAČAK U ČIZMAMA/ GASTON SE NE IGRA S DRUGOM DJECOM/ LEO NE MOŽE OBUĆI SVOJE KUPAĆE GAĆE/ NA LIVADI/ NA SELU/ U MORU/ RIBA DUGINIH BOJA/ MRVICA RASTE U MAMINOM TRBUHU/ PETRA SE POPIŠKILA U GAĆE/ PETRA JE USNULA LOŠ SAN/ PETRA SE NE ŽELI OPRATI/ PETRA IDE K LIJEČNIKU/ PETRA IDE U PARK/ PETRA JE ZALJUBLJENA/ PETRA I NJEZINI PRIJATELJI/ MALA ZUBIĆEVA VILA/ TELEGRAFSKE BASNE/ BAŠ SE VESELIM/ DA SAM ODRASTAO/ GRGA ČVARAK/ TRI MEDVJEDA I GITARA/ KAKO SANJAJU STVARI/ BIJELI JELEN/ PALE SAM NA SVIJETU

 

DIGITALNA AUDIO JESEN

Radionice
Tribine
Dodjela nagrada
Razgovori

DIGITALNA VIDEO JESEN

Radionice
Tribine
Dodjela nagrada
Gosti

O GALOVIĆU

Biografija
Digitalizirana proza
Digitalizirana poezija
Digitalizirana drama
Ostalo
Bibliografija

MODERNA I MODERNIZAM

Autori
Djela
Kontekst
Bibliografija