.

O GALOVIĆEVOJ JESENI

Naslovna
Povijest
Nagrade
Vijesti
Kontakt
Organizatori
Forum
Prijave
Sponzori

MALI GALOVIĆ

O Malom Galoviću
Radionice 2007
Radionice 2008
VOLONTERI
PRESS
LINKOVI

NAGRADNA IGRA

2008.
Vijesti

DOBITNICI NAGRADA FRAN GALOVIĆ 2009

Odluke pogledajte klikom na 'Read more'

Read more...
 

POKLONI KNJIGU
Inicijativa. Poziv. Akcija.

Ove godine Odbor 16. Galovićeve jeseni-festivala književnosti u novim medijima prvi puta organizira i akciju 'Pokloni knjigu' kako bismo zajedno pomogli u opremanju školske knjižnice Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju 'Podravsko Sunce' te knjižnici Doma za starije i nemoćne. Knjige ćemo prikupljati od 27. lipnja do 17. listopada 2009. u gradskoj Knjižnici i čitaonici 'Fran Galović' (poklon-knjige možete donijeti u redovno radno vrijeme, na ljetne tržnice knjiga i radionice), u Centru 'Podravsko Sunce' (do 10. srpnja u vremenu do 12 sati, a od 25. kolovoza u radno vrijeme Centra), u novoj knjižari Šareni dućan (Martinovka) gdje možete knjigu kupiti i pokloniti ili dati novčani prilog za kupnju potrebnih naslova te 16. i 17. listopada tijekom trajanja Festivala i čitanja na G.točkama.

Read more...
 

OSLOBODI KNJIGU
Inicijativa. Poziv. Akcija.

Čitatelji cijele Hrvatske!

Imate knjigu željnu slobode?

Oslobodite svoje knjige i postanite dio zajednice BookCrossing.

Bookcrossing ili ‘oslobađanje knjiga’ je potpuno besplatna i jednostavna razmjena knjiga u kojoj svi koji žele mogu ostaviti knjigu na javnom mjestu kako bi omogućili drugima da je pročitaju. Novi će je čitatelji proslijediti dalje na nekim novim lokacijama.

Read more...
 
ČITANJE NA G. TOČKAMA

Inicijativa. Poziv. Akcija.

Jednostavan čin čitanja na javnom mjestu senzibilizira ljude, potiče i poziva na razmišljanje ne samo o čitanju već i o vrijednostima koje podržavamo i promoviramo na javnim mjestima. Ljudi na ulicama jedu, piju, smiju se, ljube, razgovaraju, telefoniraju, pjevaju, sviraju, plešu, zauzimaju se za svoje političke stavove i vjerska opredjeljenja, zalažu se za svoju spolnu orijentaciju, tuku se... ali sve rjeđe čitaju... Željeli bismo da ova akcija zauzimanja za čitanje sâmim čitanjem krene iz Koprivnice i proširi se na cijelu Hrvatsku i šire kao poziv na promišljanje važnosti čitanja i pismenosti te na čitanje i izražavanje sâmo kao aktivnosti imanentne čovjeku.

Read more...
 

VOLONTIRAJ
Inicijativa. Poziv. Akcija.

ŠTO JE VOLONTERSKI RAD?

VOLONTERSKI RAD je neprofitna, neplaćena i nekarijeristička aktivnost kojom pojedinci doprinose dobrobiti svojih bližnjih, zajednice ili cijelog društva. U sklopu Galovićevih jeseni- festivala književnosti u novim medijima možeš volontirati i time doprinijeti promociji čitanja, pismenosti i medijske pismenosti. Učini dobro sebi i drugima! Za više o ovoj akciji klikni na ->

Read more...
 

Natječaji 16.Galovićeve jeseni

Raspisan je novi natječaj za 16. Galovićeve jeseni - kliknite na 'Read more' kako bi pročitali puni tekst natječaja.

Read more...
 

Izabran novi Odbor! 

U ponedjeljak, 9.3.2009., na sjednici Gradskog poglavarstva izabran je novi Odbor za organizaciju Festivala književnosti u novim medijima "Galovićeva jesen 2009."

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3

DIGITALNA AUDIO JESEN

Radionice
Tribine
Dodjela nagrada
Razgovori

DIGITALNA VIDEO JESEN

Radionice
Tribine
Dodjela nagrada
Gosti

O GALOVIĆU

Biografija
Digitalizirana proza
Digitalizirana poezija
Digitalizirana drama
Ostalo
Bibliografija

MODERNA I MODERNIZAM

Autori
Djela
Kontekst
Bibliografija