.

O GALOVIĆEVOJ JESENI

Naslovna
Povijest
Nagrade
Vijesti
Kontakt
Organizatori
Forum
Prijave
Sponzori

MALI GALOVIĆ

O Malom Galoviću
Radionice 2007
Radionice 2008
VOLONTERI
PRESS
LINKOVI

NAGRADNA IGRA

2008.
Naslovna stranica Kratka priča - Kratke priče 2009. Kratka priča - Od danas (Indigo)
Kratka priča - Od danas (Indigo)

ŠIFRA:Indigo

OD DANAS

Puno je toga bilo na kocki i novaca je ponekada u svemu tome bilo,gladovalo se, smijalo godinama. Dobro su se prihvaćali gosti i ispraćali. ,nekako su se i dugovi vračali , svi smo bili svoji a ipak tako tuđi i nitko nije vjerovao nikome i nitko se bez potrebe i Nismo se htjeli davati potpuno a nismo ni uzimali sve i ne znamo jesmo li zasigurno bili tu, pogledajte nas i provjerite '?!

Danas smo ostarjele skrhane duše, vrijeme nas je umorilo, usporilo u iskopinama prošlosti sred čvrstih zidina stvarnosti naš kompas mijenja smjer kao da se ništa dogodilo nije. Od danas pušu drugi vjetrovi, znamo da moramo živjeti svaki dan kao da je posljednji, upijati svaku zraku sunca, pjev ptica,dosadni plač djece jer sutra ćemo izumrijeti, objesit će se male i velike grudi o klin siromaštva a moglo bi i gore….

A još smo u potrazi za čovjekom svog života za produženje nade, jer eto jastuci na kojima sanjamo su još jedino tvrdo što imamo u krevetu.Pokreće nas tužna poezija, sms -ovi, internet eto nas trgnuli smo se nije naš život čekaonica rođeni smo za primanje i davanje i zafrkavanje, vicevi, pjesma i ples jer mi smo indigo djeca i živimo indigo život uz kasne kave i izlete u jeftinim prnjama i tankim novčanicima u modi je sjedenje uz kratku kavu i čašu vode do zore, pa neka nam zavide jer nama je eto krenulo od danas se radujemo životu i nismo tu da cendramo a ako i zapne u pomoć će nam priskočiti ljudi koje nismo nikada ničime zadužili jer naš krug života je i vaš od danas…….

 

DIGITALNA AUDIO JESEN

Radionice
Tribine
Dodjela nagrada
Razgovori

DIGITALNA VIDEO JESEN

Radionice
Tribine
Dodjela nagrada
Gosti

O GALOVIĆU

Biografija
Digitalizirana proza
Digitalizirana poezija
Digitalizirana drama
Ostalo
Bibliografija

MODERNA I MODERNIZAM

Autori
Djela
Kontekst
Bibliografija